Politica de Confidențialitate

Politică de prelucrare a datelor cu caracter personal

  1. Informații generale

Confidențialitatea datelor clienților și partenerilor noștri este o prioritate pentru noi, astfel adoptăm prezenta politică referitoare la prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal, conform Regulamentului UE nr. 679/2016 și a legii nr. 190/2018 privind măsurile de punere în aplicare a respectivului regulament prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Operatorul de date este LIBERTIM CJ SRL cu sediul în Cluj-Napoca, str. Alexandru Xenopol, nr. 22, județul CLUJ, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J12/732/12.02.2021, având codul fiscal nr. RO43822986.

Pentru orice fel de întrebări sau solicitări privind păstrarea sau prelucrarea datelor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa hello@libertim.ro.


  1. Categorii de date și metoda colectării

Tipurile de date colectate de către noi sunt obținute fie în momentul înscrierii la unul din serviciile oferite prin intermediul unui formular online, fie în cadrul relațiilor contractuale. Datele colectate includ:

  • nume, prenume, și adresa email în caz de abonament la newsletter;

  • nume, prenume, adresa de email și telefon în cazul în care sunteți participant al evenimentelor publice gratuite;

  • nume, prenume, adresa de email, telefon și în anumite cazuri adresa de facturare și adresa de livrare în cazul în care sunteți client sau partener al LIBERTIM CJ SRL, persoană fizică sau juridică;


  1. Scopurile în care sunt colectate datele

Dacă sunteți client LIBERTIM CJ SRL, datele dumneavoastră sunt păstrate atât în scopul desfășurării relației contractuale dintre dumneavoastră și LIBERTIM CJ SRL, inclusive pentru facturare sau expediere a anumitor materiale, cât și în scopuri de marketing, mai precis pentru comunicarea prin intermediul canalelor online și/sau telefon (sms) despre produsele și serviciile oferite de LIBERTIM CJ SRL.

În momentul înscrierii la oricare din evenimentele organizate de LIBERTIM CJ SRL vă puteți exprima acordul transmiterii datelor bifând în formular căsuța corespunzătoare luării la cunoștință si acceptului de a transmite respectivele date către LIBERTIM CJ SRL.


  1. Durata păstrării datelor

LIBERTIM CJ SRL va păstra datele dumneavoastră atât timp cât e necesar realizării scopurilor menționate la punctul anterior, iar în cazul în care sunteți client sau partener, vom păstra datele conform obligațiilor legale corespunzătoare.

Puteți să vă exprimați în orice moment dorința de a vă șterge datele cu caracter personal din baza de date. Odată cu această cerere expresă va înceta orice comunicare promoțională către dumneavoastră până la o altă nouă înscriere unde vă exprimați acordul de a primi astfel de materiale.


  1. Împărtășirea datelor cu terțe părți

LIBERTIM CJ SRL nu va împărtăși niciun tip de date cu terțe părți.


  1. Drepturile de care beneficiați

  • Dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal aflate în baza de date LIBERTIM CJ SRL, de a cunoaște modul de prelucrare, cui sunt transferate, cat timp vor fi păstrate și cum au fost obținute.

  • Dreptul de a solicita actualizarea datelor cu caracter personal inexacte sau care nu mai sunt de actualitate.

  • Dreptul de a solicita ca datele cu caracter personal sa fie șterse în momentul în care nu mai sunt necesare.

  • Dreptul de a va retrage consimțământul cu privire la prelucrare, atunci când prelucrarea s-a inițiat în baza consimțământului (cum ar fi abonarea la newsletter), fără însă a afecta legalitatea activităților de prelucrare realizate până în momentul respectiv.

  • Dreptul de restricționare a prelucrării în cazul unui litigiu cu privire la corectitudinea prelucrării datelor cu caracter personal.

  • Dreptul de a înainta o plângere la autoritatea de supraveghere: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, la adresa B-dul G-ral. Gheorghe Magheru, nr. 28-30, București, România sau prin e-mail la anspdcp@dataprotection.ro.


  1. Revizuirea politicii LIBERTIM CJ SRL de prelucrare a datelor cu caracter personal

LIBERTIM CJ SRL revizuiește constant politica de prelucrare a datelor cu caracter personal iar ultima actualizare poate fi regăsită pe pagina https://www.libertim.ro/confidentialitate.