Termeni si Condiții

Pe tot cuprinsul prezentului document, următorii termeni se traduc astfel:

Societate/-a: S.C. LIBERTIM CJ S.R.L., cu sediul în Cluj-Napoca, str. Alexandru Xenopol, nr. 22, județul CLUJ, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J12/732/12.02.2021, având codul fiscal nr. RO43822986.

Site: portalul care aparține și este administrat de către Societate, care se află la adresa www.libertim.ro și care furnizează informații cu privire la Societate și serviciile oferite de către Societate. 

Conținutul site-ului: orice material și informație publicate pe site sub orice formă - text, fotografii, formular, grafică, audio, video;

Utilizator: persoană care accesează site-ul, care a acceptat termenii şi condițiile de utilizare ale prezentului site, precum și orice persoană care accesează site-ul, condițiile de utilizarea ale acestuia și care în mod voluntar achită orice sumă de bani pentru Societate ca și contravaloarea unor servicii prestate de către aceasta, accesând site-ul www.libertim.ro și fereastra către platforma online de efectuare plăți pe care acesta o găzduiește și/sau spre care oferă dirijare;


Conținutul site-ului, Drepturile de autor (Copyright)

Site-ul www.libertim.ro conține texte și rapoarte proprii sau materiale informative realizate parțial cu sprijinul partenerilor noștri.

Conținutul site-urilor noastre este prezentat cu bună credință. Fiecare utilizator accesează conținutul site-ului pe propria răspundere, iar Societatea nu poate fi considerată vinovată pentru nicio urmare negativă ce ar putea rezulta din uz. Accesarea site-ului www.libertim.ro este permisă persoanelor de orice vârstă. Nu ne asumăm responsabilitatea plăților sau rezervărilor efectuate de persoane sub vârsta de 18 ani.

Conținutul www.libertim.ro (text, imagini, material video existent pe site și în codurile de programare) sunt proprietatea intelectuală a Societății și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Aceste materiale pot fi copiate sau reproduse numai cu menționarea sursei. Sigla și logo-ul sunt proprietatea exclusivă a Societății și nu pot fi copiate și reproduse fără acordul scris al Societății.


Linkuri către alte domenii web

Site-ul www.libertim.ro conține linkuri către alte site-uri, acestea fiind afișate cu bună credință, în urma unei monitorizări interne. Societatea nu este responsabilă pentru conținutul unor site-uri din afara www.libertim.ro. Conexiunea la conținutul aflat în afara platformei se realizează pe propria răspundere a utilizatorului.


Mesaje și informări

Utilizatorii înregistrați în site-ul www.libertim.ro pot primi în mod ocazional notificări de la site, de la Societate și partenerii acesteia, doar în cazul unei comunicări legate de www.libertim.ro. Dacă utilizatorul nu dorește să primească asemenea mesaje, ne poate notifica la : contact@libertim.ro.


Litigii

Legislația din România va guverna Termenii și condițiile de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și Societate. În cazul unor eventuale conflicte între Societate și utilizatori, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, în minim 30 de zile lucrătoare.

Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat de instanța competentă în conformitate cu legile române în vigoare.


Diverse

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu efectuarea plății, utilizatorul va accepta fără obiecții Condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat de instanța competentă în conformitate cu legile române în vigoare.

Prin acordul său pentru Termenii și condițiile de mai sus, utilizatorul își asumă în totalitate drepturile și obligațiile ce decurg din accesarea site-ului www.libertim.ro. Pentru orice detalii sau neclarități, vă rugăm să ne contactați pe e-mail la adresa contact@libertim.ro sau la tel. +40722334302