Termeni si Condiții

Termeni generali

Libertim este denumirea comerciala a LIBERTIM CJ SRL cu sediul în Cluj-Napoca, str. Alexandru Xenopol, nr. 22, județul CLUJ, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J12/732/12.02.2021, având codul fiscal nr. RO43822986, denumita in continuare LIBERTIM.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor / proprietar / administrator al site-ului https://www.libertim.ro, LIBERTIM isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Condiții specifice legate de Vânătoarea de comori (Treasure Hunt)

Persoana care se înscrie la un eveniment trebuie să aibă cel puțin 18 ani. Ea este automat liderul echipei și este responsabilă pentru orice minor care se alătură echipei sale. Minorii nu pot participa singuri la o vânătoare de comori și nici nu pot conduce o echipă.

Cu excepția cazului în care se prevede altfel în descrierea unui eveniment, vânătorile de comori organizate de LIBERTIM pe domeniul public îți angajează răspunderea în cazul unui accident sau al unei daune cauzate ție sau altora.

În timpul unei vânători de comori sau a oricărui alt eveniment organizat de LIBERTIM, orice înșelăciune, tentativă de înșelăciune sau supoziție de înșelăciune în urma unei investigații efectuate de LIBERTIM duce la:

  • eliminarea echipei suspectate din clasificarea generală a vânătorii de comori;

  • echipa va fi privată de recompense sau premii;

  • și în cazul unei infracțiuni repetate, incapacitatea de a vă înscrie la un eveniment organizat de LIBERTIM.

Prin participarea la un eveniment, echipa și membrii săi acceptă faptul că LIBERTIM este singurul judecător valabil care califică o situație ca înșelătoare, în ceea ce privește elementele raționale furnizate de părți.

Instrucțiuni sanitare (COVID-19)

Participanții au obligația de a respecta regulile de sănătate în vigoare (purtarea unei măști, limitarea grupării, etc.). Nici o posibilă contaminare cu Covid-19 nu atrage răspunderea LIBERTIM CJ SRL.

Vânătorile de comori sunt concepute pentru a împiedica mai multe echipe să se grupeze în același loc în același timp. În cazul în care mai multe echipe se întâlnesc în același loc în același timp, fiecare echipă trebuie să păstreze o distanță de siguranță de cel puțin 2 metri față de celelalte echipe. Trebuie să așteptați până când echipa anterioară a putut accesa indiciul înainte de a merge să-l verificați, în limita distanțării legale.

La fel, la sfârșitul vânătorii de comori, accesul la comoară se face echipă cu echipă, conform ordinii de sosire. Echipele trebuie să părăsească zona imediat după ce au ajuns la comoară, în cazul în care există alte echipe care așteaptă. Orice echipă care rămâne grupată pe locul sfârșitul traseului, împiedicând accesul altor echipe își asumă responsabilitatea descalificării.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.libertim.ro este proprietatea LIBERTIM CJ SRL.

LIBERTIM CJ SRL garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.libertim.ro, in interes personal (efectuarea de inscrieri online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor LIBERTIM CJ fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea LIBERTIM CJ SRL, si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Politica de confidentialitate / Securitatea datelor personale

Va invitam sa accesați pagina Politica de confidentialitate care se aplica vizitei dumneavoastră pe pagina noastră web, precum și utilizarea serviciilor noastre.

  • Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea înscrierilor și prestării de servicii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii exclusiv de catre LIBERTIM CJ SRL.

  • LIBERTIM nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Obligatiile de înregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Conciliere

În cazul în care aveți o nemulțumire în legătura cu produsele sau serviciile oferite de LIBERTIM, vă rugăm să ne adresati un e-mail pe adresa: hello@libertim.ro. Orice conflict apărut între clienți și LIBERTIM se încearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care conflictul nu s-a soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române, conform legislației în vigoare.

Alți Termeni

Acești termeni și condiții reprezinta întregul acord dintre dumneavoastră și LIBERTIM pentru utilizarea acestui site.

LIBERTIM verifică periodic exactitatea informațiilor de pe site, dar nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, statutară sau de altă natură, privind conținutul și disponibilitatea site-ului.

În cazul unei erori umane prin care prețul unui produs a fost introdus greșit, nu suntem obligati sa furnizăm respectivul produs la prețul greșit si vă vom comunica acest lucru înainte de a livra comanda. În această situație, vă vom transmite noul preț al produsului, iar dumneavoastră veți decide dacă doriți sau nu să achizitionați produsul la prețul corect.

Fotografiile produselor afișate pe site au caracter informativ și acestea pot conține accesorii neincluse în pachete, iar prețul sau unele specificații pot fi modificate de către producator fără preaviz sau pot exista erori de operare.